ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάλεσμα για συμμετοχή στο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Κοζάνης»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης με βάση το Μνημόνιο Συνεργασίας που έχει υπογράψει με τον Δήμο Κοζάνης υλοποιεί το πρόγραμμα “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου”. Στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί 115 εμπορικές επιχειρήσεις με Υπεύθυνη Δήλωση. Λόγω διακοπής εργασιών ή μεταφοράς της έδρας επιχειρήσεων που αιτήθηκαν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα προέκυψαν θέσεις προς αντικατάσταση από ενδιαφερόμενα καταστήματα που δεν είχαν αρχικά εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Τα καταστήματα που θα δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να είναι εμπορικά (εμπορικοί ΚΑΔ), ισόγεια και να χωροθετούνται εντός της περιοχής που φαίνεται στον παρακάτω χάρτη. Επιλέξιμα είναι τα καταστήματα που έχουν είσοδο στους δρόμους που φαίνονται με διακεκομμένη κόκκινη γραμμή.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης χρηματοδοτείται στο 100% του κόστους της αναβάθμισης των όψεων των ενδιαφερόμενων καταστημάτων με ανώτατο προϋπολογιζόμενο κόστος ως και 2.000€ ανά κατάστημα. Να σημειώσουμε πως οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν δεν θα λάβουν χρήματα και δεν θα προβούν σε καμία άλλη διαδικασία πέραν της υπογραφής κάποιων υπεύθυνων δηλώσεων και την υποχρέωση της εφαρμογής των παρεμβάσεων. Φωτορεαλιστικά προσχέδια των παρεμβάσεων, καθώς και λεπτομέρειες φαίνονται εδώ: https://eskozanis.gr/archives/779

Δηλώστε συμμετοχή με email στη διεύθυνση openmall@eskozanis.gr δηλώνοντας τα στοιχεία της επιχείρησης σας και την οδό της έδρας της επιχείρησής σας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Λόγω των περιορισμών του Προγράμματος υπάρχουν περιορισμένες θέσεις που θα καλυφθούν.

0

Γιάννης Τσαμπούρης


X