ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης την 23-11-2021

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης που θα γίνουν την Τρίτη 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, δημιουργήθηκε ένα ψηφοδέλτιο κοινής αποδοχής, ανανεωμένο και με γνώμονα την σύμπνοια και την ενότητα’ για την Τοπική Αγορά, την κοινωνία και τον Τόπο.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από συναδέλφους, δυναμικούς και καταξιωμένους στην αγορά και στην κοινωνία. Τα ονόματα αυτών είναι: Αροτσίδου Μαρία, Γκατζόφλιας Θωμάς, Δραγατσίκας Αθανάσιος, Καραδήμος Αθανάσιος, Πρωίτση Ασπασία, Σβώλης Αθανάσιος, και Χαντζιάρα Μαργαρίτα.

Για την Εκπροσώπησή μας την Ομοσπονδία Κεντροδυτικής Μακεδονίας δημιουργήθηκε μια ομάδα από έμπειρα αλλά και νέα στελέχη ώστε να δίνουμε δυνατό παρόν και να διεκδικούμε δυναμικά τα αιτήματά μας στην Ομοσπονδία μας, και στην ΕΣΕΕ. Τα ονόματα των υποψηφίων για την Ομοσπονδία είναι: Αθανασιάδης Δημήτριος, Γκατζόφλιας Ιωάννης, Δούρβας Κωνσταντίνος, Δραγατσίκας Αθανάσιος, Μπασδέκη Βάϊα, Μπασιάς Νικόλαος, Νιόπλιας Χρήστος, Πούλιος Μιχάλης, Τσιαντάκη Ευαγγελία και Τζέλος Γεώργιος.

Για την εξελεγκτική επιτροπή θα είναι υποψήφιοι οι: Δελιαλής Ιωάννης, Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος και Τσούρλου Ερατώ.

Η ψηφοφορία θα γίνει την Τρίτη στις 23 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου Νικ. Δελιαλή 6 (πιο κάτω από το ξενοδοχείο Αλιάκμων) και ώρες από 10:00 έως 18:00.

0

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.


X