ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

“Πάλι από την αρχή!”

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις των αρμοδίων υπουργών της Κυβέρνησης, είμαστε για άλλη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η περιοχή μας πέρασε στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (Βαθύ κόκκινο) με συνέπεια τα εμπορικά καταστήματα από αύριο Σάββατο 27-03-2021 να είναι κλειστά.

Συνεπώς όλα τα καταστήματα λιανικού εμπορίου από το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 το πρωί θα παραμείνουν κλειστά. Εξαιρούνται οι παρακάτω δραστηριότητες: α) η λειτουργία επιχειρήσεων τηλεπικοινωνιών αποκλειστικά κατά το σκέλος που αφορά στην επισκευή συσκευών, την εξόφληση λογαριασμών και την ανανέωση υπολοίπου, β) τα καταστήματα οπτικών/ακουστικών βαρηκοΐας κατόπιν ραντεβού, γ) τα καταστήματα πώλησης περουκών και ποστίς, δ) τα περίπτερα, τα οποία δύνανται να λειτουργούν είκοσι τέσσερις (24) ώρες. Τέλος επισημαίνουμε ότι ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά καλούμαστε να πληρώσουμε χωρίς όμως να έχουμε! Κλείνουμε για άλλη μία φορά αλλά τα ερωτηματικά μας «πως θα ξανα-ανοίξουμε αν ξανα-ανοίξουμε και για πόσο θα μείνουμε ανοικτοί» μένουν αναπάντητα!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

0

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.


X