ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Κοζάνη αποκτά το δικό της Open Mall

«Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάκαμψης της αγοράς» Το εμπορικό κέντρο της Κοζάνης αλλάζει, εκσυγχρονίζεται και εισέρχεται σε φάση ανάκαμψης.

Η πρόταση που υποβλήθηκε από κοινού με τον Δήμο Κοζάνης εγκρίθηκε και αξιολογήθηκε στην 13η θέση από τις 56 προτάσεις δημιουργίας Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου που εγκρίθηκαν και από τις συνολικά 89 προτάσεις που υποβλήθηκαν. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη μιας και θα επενδυθούν περίπου 1,9εκ. ευρώ με μηδενική χρήση ιδίων κεφαλαίων του Δήμου ή των ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων.

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου αναμένεται να συντελέσει σημαντικά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και την ποιοτική εξυπηρέτηση αυτών, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας αλλά και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.

«Αισθάνομαι πραγματικά πολύ περήφανος διότι η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης με τον Δήμο αποδίδει καρπούς για ακόμη μία φορά. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η συνεργασία στην πράξη, αποδίδει τα μέγιστα όχι μόνο για την αγορά αλλά και για όλη την πόλη μας. Και η συνεργασία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση’ απαιτεί πολύ προσπάθεια, ωριμότητα και σοβαρότητα από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Νομίζω πως έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής πως ό,τι κάνουμε δεν είναι τυχαίο και για αυτό πάντα το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Έτσι πιστεύουμε πως θα μας δικαιώσει και το τελικό αποτέλεσμα αυτής της κοινής προσπάθειας με τον Δήμο Κοζάνης.

Τέλος, αυτό που αποκτά ιδιαίτερη σημασία είναι να μην χαθεί χρόνος στην υλοποίηση της πρότασης και αυτό μπορεί να επιτευχθεί και πάλι με τη σωστή συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, και της Πολιτείας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Κοζάνης για την άψογη συνεργασία που είχαμε, την Τεχνική υπηρεσία και το Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου και βέβαια όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας, και όλες και όλους τους συναδέλφους και ιδιοκτήτες ακινήτων που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια.»

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης
Αθανάσιος Δραγατσίκας

0

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.


X