ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Δελτίο τύπου: «Πάλι εμείς; ΝΑΙ πάλι εμείς!»

Δελτίο τύπου: «Πάλι εμείς; ΝΑΙ πάλι εμείς!»

Εμείς και πάλι εμείς. Να πληρώσουμε μία, να ξαναπληρώσουμε, να βάλουμε πλάτη, να προσέξουμε, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες, να τα κάνουμε όλα σωστά, να γίνουμε ξαφνικά όλοι ηλεκτρονικά καταστήματα, διαδικασίες, πλατφόρμες κτλπ. Και όλα αυτά πολύ καλά. Τα παλεύουμε γιατί έχουμε ανάγκη την δουλειά, έχουμε κι εμείς ανάγκη για μεροκάματο όπως όλοι! Αλλά μετά από όλα αυτά που περνάμε πως να τα καταφέρουμε; Με τι λεφτά; ΤΕΛΟΣ! αξιότιμοι κύριοι βουλευτές, κύριε περιφερειάρχη και κύριε Δήμαρχε της πόλης.

Δεν αντέχουμε άλλο να είμαστε ο σάκος του μποξ και όποιος έχει λίγα νεύρα να χτυπάει από μία μέχρι να τρυπήσει ο σάκος. Δεν πάει άλλο! Η κόπωση υπάρχει 12 χρόνια τώρα αλλά σήμερα είναι εξάντληση και το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δούμε ούτε την επόμενη ημέρα μας εξοντώνει και μας οδηγεί στον αφανισμό.

Ανύπαρκτος σεβασμός σε μία τάξη, αυτή του λιανεμπορίου, που προσφέρει πολλαπλάσια χωρίς να ζητά. Ανοίξτε κλείστε. Προσοχή Ανάπαυση. Αν είναι δυνατόν! Κι όμως είναι!

Απαιτούμε από όλους του τοπικούς άρχοντες να γίνουμε αύριο ΕΝΑ και να βρούμε τρόπο ενίσχυσης του λιανεμπορίου του τόπου μας.  Δεν γίνεται ένας τόπος με τέτοια ιστορία στο εμπόριο να περιπαίζεται τόσο άχαρα. Είμαστε πάντα έτοιμοι και διατεθειμένοι για όλα!

___________________________________________________________________

Με εκτίμηση                                                  Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

0

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.


X