ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Καθολική Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο

Καθολική Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο

Ως Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που συμμετείχαν στην απεργία της 18ης Οκτωβρίου 2012, με συμμετοχή που έφτασε σχεδόν στο 100%. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύουμε πως είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι και μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε αυτά που διεκδικούμε. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές δείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε τα αιτήματά μας και να ταχθούμε απέναντι σε αυτούς που μοναδικό στόχο έχουν τον αφανισμό της μικρής και μεσαίας επιχείρησης και τον ευτελισμό της αξιοπρέπειας του μικρομεσαίου επιχειρηματία, που ακόμη και σήμερα είναι ο μοναδικός αιμοδότης της ελληνικής οικονομίας.

Στην Αθήνα παραβρεθήκαμε όλο το συμβούλιο του συλλόγου, ο επίτιμος πρόεδρος, καθώς και οι αντιπρόσωποί μας στην Ομοσπονδία. Ο κόσμος από όλη την περιφέρεια ήταν εκεί να φωνάξει ότι “δεν πάει άλλο”. Πάνω από 3000 έμποροι από όλη την Ελλάδα ήμασταν παρόντες για να αποδείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι για όλα. Αφού ακούσαμε τους χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, και άλλων προέδρων διαφόρων σωματείων και φορέων ξεκινήσαμε την πορεία μας περπατώντας στην οδό Ερμού και κλείνοντας κάθε μαγαζί που ήταν ανοικτό (ακόμη και τα πολυκαταστήματα ξένων συμφερόντων). Καταλήξαμε έξω από το Υπουργείο Οικονομικών όπου ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά μας.

Ως ΔΣ του συλλόγου είμαστε όλοι περήφανοι για αυτό που κάναμε γιατί το κάναμε μέσα από την ψυχή μας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μας τιμά η τήρηση της απόφασής μας να κλείσουμε τα μαγαζιά μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.Το ίδιο πιστεύουμε πως αισθάνονται και όλοι οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες που έπραξαν κατά ψυχή και συνείδηση.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

0

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.


X