ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Θερινή Λευκή Νύχτα της Κοζάνης. «Ευχαριστήρια επιστολή»

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στη Λευκή Νύχτα της Κοζάνης. «Ευχαριστήρια επιστολή»

Παρότι ο χρόνος προετοιμασίας ήταν πιεσμένος, φαίνεται ότι ο κόσμος της πόλης και της Δυτικής Μακεδονίας επιθυμούσε μια βραδιά γιορτής σε συνδυασμό με προσφορές για αγορές στην Κοζάνη. Ήταν η «Καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στην Κοζάνη από την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, με τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτά μέχρι αργά τη νύχτα και με διάφορα events όπως η μεγάλη συναυλία στην πλατεία Νίκης με τους Πάνο Κατσιμίχα και Βασίλη Καζούλη που οργανώθηκαν από το Δήμο Κοζάνης.

Πετύχαμε τον στόχο μας λοιπόν που ήταν αυτός: “Να βγάλουμε τον κόσμο από το σπίτι του, να κάνει μια βόλτα με την οικογένειά του, να αλλάξει διάθεση και να ευχαριστηθεί μαζί με όλα τα άλλα μια βόλτα στην αγορά.” Η θετική διάθεση του κόσμου, τα πολλά χαμόγελα , είναι αυτά που χαρακτήρισαν τη βραδιά και την μετέτρεψαν σε μια ακόμη γιορτή, όχι μόνο για την αγορά αλλά και για όλη την πόλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές με τους οποίους είχαμε μια άψογη συνεργασίακαι ο καθένας στήριξε με τον τρόπο του την εκδήλωση αυτή. Η Δύναμη της συνεργασίας έδωσε άλλη πνοή στο εγχείρημά μας αυτό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στουςδημοσιογράφους και ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή της «2ης Λευκής Νύχτας Κοζάνης» στα έγκριτα Μέσα τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους-μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα), καθώς επίσης και για τις μεγάλες προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους τη βραδιά αυτή, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά της Κοζάνης.
Ένα επίσης πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό που εργάστηκε, κουράστηκε αλλά έδωσε τον καλύτερο εαυτό του εκείνη την ημέρα!
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους όσους επισκέφθηκαν την πόλη μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική, μαγική και κεφάτη βραδιά.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου ενωμένο και ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν την αγορά και τον τόπο μας.

Για το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δραγατσίκας Αθανάσιος Σβώλης Αθανάσιος

0

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.


X