ΝΕΑ & ΑΠΟΨΕΙΣ

Κλείνουμε τα Καταστήματά μας Κυριακή 07-05-2017

Αγαπητοί συνάδελφοι όλοι γνωρίζουμε ότι η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο χώρο του λιανικού εμπορίου μέρα με τη μέρα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!

Σε μια περίοδο που αναζητούνται απεγνωσμένα να βρεθούν τρόποι τόνωσης της ανύπαρκτης αγοραστικής δύναμης και ψυχολογίας του Έλληνα’ σε μια περίοδο κατά την οποία οι Μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις, όσες έχουν παραμείνει εν λειτουργία, δίνουν τον ύστατο αγώνα επιβίωσης, «κινήσεις» που αφορούν στην απελευθέρωση λειτουργίας των Καταστημάτων τις Κυριακές, έρχονται να κατεδαφίσουν οποιαδήποτε έννοια αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ Κράτους και Κοινωνίας. Έρχονται να διαλύσουν οποιαδήποτε έννοια θεμιτού ανταγωνισμού στην αγορά, αποδομούν πλήρως την αγορά εργασίας και εν τέλει καταστρέφουν ό, τι απέμεινε από τη μικρομεσαία ελληνική επιχειρηματικότητα. Μόνον οι πολύ μεγάλους μεγέθους επιχειρήσεις και τα εμπορικά κέντρα, ενδεχομένως, να αντέξουν σε ένα τέτοιο καθεστώς. Η κατάρρευση όμως της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας θα συνοδευτεί όχι απλά από την αύξηση της ανεργίας αλλά από την πλήρη έλλειψη της εργασίας.

Δυστυχώς όμως αγαπητοί συνάδελφοι, για ακόμη μια φορά οι αποφάσεις λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς.

Για αυτό το λόγο, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, σε συνέχεια και της σχετικής ομόφωνης απόφασης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, καθώς και της απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου,

ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΜΑΙΟΥ 2017.

Ακολουθεί αφίσα που μπορείτε να εκτυπώσετε σε σελίδα Α3 ή Α4 ή Α5.

0

Αθανάσιος Δραγατσίκας

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.


X