Πέμπτη, Νοέμβριος 23, 2017

announcements

Ανακοινώσεις

Όλες οι ανακοινώσεις του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης

deltio

Δελτία Τύπου

Συνεντεύξεις τύπου Συναντήσεις κοινωνικών
φορέων

orario

Ωράριο

Πληροφορηθείτε το Ωράριο των εμπορικών καταστημάτων.

entypa52

Έντυπα

Κατάλογος εντύπων σε ηλεκτρονική μορφή.

18-10-2011

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετέχει στην κινητοποίηση της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2011 με το κλείσιμο όλων των καταστημάτων της πόλης. Κεντρικό μας αίτημα όπως και της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας είναι ο τερματισμός της καθοδικής και επικίνδυνης για την οικονομία και κοινωνία υφεσιακής πορείας της χώρας η οποία δημιουργεί και παράγει λουκέτα, ανεργία, φτώχεια, διευρυμένα ελλείμματα και ακόμη μεγαλύτερα χρέη.

Η απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα της χώρας, την ύφεση, δεν μπορεί να είναι άλλη από την επανεκκίνηση της οικονομικής και επενδυτικής δραστηριότητας των Μικρών επιχειρήσεων (της "πραγματικής οικονομίας") που αποτελούν την "ραχοκοκαλιά της απασχόλησης" σε όλη τη χώρα.

Ως εκπρόσωποι της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας της περιοχής, εκφράζουμε την αγωνία όλων των συναδέλφων για τον ολοένα διευρυνόμενο κύκλο της ύφεσης στον οποίο έχει εισέλθει η τοπική μας αγορά.

Λέμε ΝΑΙ:

* στο νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών,

* στην πάταξη της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής,

* στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Λέμε ΟΧΙ:

στην υπερφορολόγηση και την ευκολία με την οποία κάθε Κυριακή ανακοινώνονται τα φορολογικά μέτρα της εβδομάδας,

στην άλωση της αγοράς από τα ολιγοπώλια των πολυεθνικών,

στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση και λειτουργία εμπορικών υπερχώρων,

στην γεωργραφική απελευθέρωση του υπαιθρίου εμπορίου, και

στη μετατροπή των παραδοσιακών εμπορικών δρόμων σε "νεκροταφεία".

Οι αρμόδιοι πρέπει να καταλάβουν την πλήρη αντίθεση των υγιών κοινωνικών δυνάμεων του τόπου στην ασκούμενη πολιτική των σκληρών οικονομικών μέτρων που μας επιβάλλει η Τρόικα. Η μικρομεσαία επιχείρηση ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ φόρους και τιμωρίες.

Εμείς που θα επωμιστούμε το βάρος των μέτρων πρέπει να έχουμε λόγο στη διαμόρφωσή τους.

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης

Κατηγορία: Δελτία Τύπου