Πέμπτη, Νοέμβριος 23, 2017

announcements

Ανακοινώσεις

Όλες οι ανακοινώσεις του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης

deltio

Δελτία Τύπου

Συνεντεύξεις τύπου Συναντήσεις κοινωνικών
φορέων

orario

Ωράριο

Πληροφορηθείτε το Ωράριο των εμπορικών καταστημάτων.

entypa52

Έντυπα

Κατάλογος εντύπων σε ηλεκτρονική μορφή.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, στα πλαίσια της συστηματικής αναζήτησης , προώθησης και επίλυσης κάθε θέματος, που αφορά τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του, να επωφεληθούν των υπηρεσιών ενημέρωσης, στήριξης και αντιμετώπισης των καίριων προβλημάτων που τους απασχολούν.

Στόχος της Διοίκησης με την πρωτοβουλία της αυτή, σε συνεργασία με το ανώτατο συνδικαλιστικό του όργανο,την ΕΣΕΕ,είναι να καθοδηγήσει τους εμπόρους σε δράσεις ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και άμεσου αποτελέσματος, προσφέροντας τους μία σημαντική ανάσα στα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν,

Συγκεκριμένα, η νομική υπηρεσία της Συνομοσπονδίας:
• Κάθε Πέμπτη από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα δέχεται τους συναδέλφους στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Σύνταγμα – Αθήνα).
• Κάθε Τρίτη, από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα λειτουργεί διαδικτυακή σύνδεση μέσω skype, για τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται, στην διεύθυνση αναζήτησης «Νομική Υπηρεσία ΕΣΕΕ» (στα ελληνικά), ενώ θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Το νομικό τμήμα της ΕΣΕΕ θα παρέχει νομική εκτίμηση ή κατεύθυνση σε ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και προκύπτουν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Η απάντηση θα δίνεται άμεσα όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή το αργότερο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών ανάλογα με τη βαρύτητα ή πολυπλοκότητα του ερωτήματος. Ανάλογα με το αντικείμενο ή την φύση της υπόθεσης, αυτή θα μπορεί να παραπεμφθεί στις αντίστοιχες δομές – της Υπηρεσίας Υποστήριξης της ΕΣΕΕ όπου οι συνεργάτες του προγράμματος υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων «Στα δύσκολα μαζί» θα παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές.
Η πλήρης λειτουργία του θα ξεκινήσει στα γραφεία της ΕΣΕΕ από την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014.

Κατηγορία: Δελτία Τύπου